top of page

Få orden på økonomien med gode rutiner

En virksomhet er selv ansvarlig for at regnskapet deres blir ført korrekt. Du kan selvfølgelig gjøre regnskapsarbeidet selv på vegne av bedriften din, men det er mye å ha kontroll over og mange syns det er tryggest å la fagpersoner ta hånd om denne delen av driften.

Agriculture consept .jpg

Vårt mål er å hjelpe bedrifter med å forenkle administrasjonsarbeidet og redusere tiden som blir brukt på slike arbeidsoppgaver. Slik får du mer tid til å fokusere på bedriftens kjernevirksomhet.

 

Få kontroll på regnskapet

Et oppdatert og ryddig regnskap gjør det enklere å holde kontroll på økonomien. Ved å opprettholde gode rutiner sørger du for økt lønnsomhet for bedriften, og du gjør det lettere å oppdage eventuelle feil i regnskapet. Dermed sikrer du deg også mot for eksempel svindelforsøk eller feil betaling for varer eller tjenester.

Når vi jobber med regnskapet til våre kunder går vi inn i det eksisterende systemet og ser hva vi kan forbedre av rutiner. Målet er at regnskapet skal bli enklere å håndtere for den som har det økonomiske ansvaret i virksomheten.

Enklere hverdag som daglig leder

Hvis du lykkes med å innføre gode rutiner vil du også få et rimeligere regnskap.

Et ryddig regnskap gjør jobben enklere for regnskapsføreren, noe som igjen blir billigere for virksomheten.

Vi ser ofte at mange bruker unødvendig mye tid på å administrere bedriften, og ofte er det enkle oppgaver som å betale regninger og avstemme kassa som tar lang tid. Dette er handlinger som enkelt kan automatiseres med digitale løsninger og ved å samle alt på ett sted.

Etter at vi har tatt en gjennomgang av rutiner for regnskapet ditt, er målet vårt at det skal bli behagelig og lystbetont for deg å administrere bedriften din. Du slipper aldri helt unna administrative oppgaver. Arbeidsmengden kan imidlertid reduseres, samtidig som du fortsatt beholder full kontroll.

Vi hjelper deg å etablere det digitale

Gode rutiner

Det kan føles som et stort steg å gå over til digitale regnskapsløsninger, men det trenger ikke å være så komplisert. Vi hjelper deg med etableringen, slik at virksomheten får en rask og smertefri overgang til digitale løsninger. Skybasert dokumentsenter og EHF (elektronisk faktura) er eksempler på enkle og effektive verktøy.

Ta kontakt med oss i dag

Ta kontroll over regnskapet i dag og få full oversikt over virksomhetens økonomi. Vi kan overta hele regnskapet eller deler av det. Vi bidrar også med økonomisk rådgivning og veiledning, dersom du har behov for det. Send oss en epost eller ring oss på telefon +47 33 07 19 80.  Du kan også sende en henvendelse via kontaktskjema under

KONTAKT OSS

Agil Regnskap

Kopstadveien 19 B

3180 Nykirke

post@agilkompetanse.no

Tel: 33 07 19 80

Takk for at du tok kontakt!

bottom of page